1. stu 2011.

Heklana čokoladna kapa (s cvijetom i bez njega)

Kapa sa rebrima u širokim razmacima. Vuna je krasna bijela s kombinacijom sjajnih svilenih i mat vunenih niti. Cvijet je nešto svježijeg dizajna čisto da se malo obnovim i uvedem nešto novo i zanimljivo. U dva sloja je i nije ga nimalo teško napravit a sa svakakvim bojama se da svašta iskombinirati s njim. Upute naravno stižu :-), i za cvijet i za kapu. 

Bijela čokoladna kapa

Na slici niže je ista kapa u varijanti bez cvijeta, jednostavna svilena vuna boje bakra, preeeemekana, uživala sam u heklanju koliko je vuna predivna. Nažalost obje vune su iz zalihe moje sestrične koja je bila toliko dražesna da mi ih je ustupila i usrećila me ali me i rastužila jer takve vune se danas teško više nađe. 
Nema toga više..... Koliko ja primijećujem sada nalazim više manje samo pamučne konce raznih debljina po dućanima pozamanterijom, ali nać neku krasnu mekanu, svilenu vunu za kukice debljine od 5mm na dalje.....pa, ja još nisam našla. Ako netko jest, bila bih i više nego zahvalna za savjet gdje da krenem u kupnju.


Čokoladna kapa

Broj komentara: 5:

 1. Lijepe kapice, super fotka, čekam upute i za kapu i za cvijet!Molim, sjeti se i onih koji još kukičaju na "štapiće". :)))))

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala Amalia, evo stavila sam i upute, samo sam tek sad vidjela komentar za štapiće.....al stavila sam upute ispod za bodove koji su korišteni pa ćeš skužit koji su to kad baciš oko

  OdgovoriIzbriši
 3. A upute za kapu si zaboravila?!

  OdgovoriIzbriši
 4. Nisam, nisam, samo mi su one malo veće, pa mi treba malo vremena da ih lijepo sročim :-D Bit će, bit će, nema straha

  OdgovoriIzbriši