27. ožu 2012.

Heklana proljetna traka s irskim cvjetićima

Ulijenilo me proljetno vrijeme, nemojte mi zamjerati. Vani je jednostavno pre pre prekrasno da sjedim za tipkovnicom. Makar odradim ja još podosta vremena online, ali samo za neke kratke radnje. Čim nešto treba dulje potrajati već smislim nešto bolje za radit vani. I znam da me svi razumijete i vjerojatno ste u istoj fazi i zato i ne provodite mnogo vremena u "blogosferi" kao ni ja.
Zbog toga, a i zato jer me sunce još uvijek zove, a i ovo moje čupavo pseto je nervozno već, ni ovaj post neće biti dugačak. Čisto ću vam pokazat nešto što su oni koji me prate i na Facebooku već odavno vidjeli. 
Nije da diskriminiram one koji nemaju FB, čak naprotiv, ali tamo mi nekako brže ide postanje slikica s vrlo malo teksta  ovo vrijeme kad mi je draže biti što dalje od računala.
Potrudila sam se ipak i ovdje ih staviti što prije pogotovo što se toliko ponosim njima, da sam se čak potrudila i krasno ih uslikati da se ne izgubi njihova draž "u prijevodu" na digitalnu stranu. 


Radi se o proljetnim trakicama. Od pamučnog su konca, vrlo jednostavnog uzorka (tražila sam što rupičastiji da daje prozračan dojam) sa 2-3 mala irska cvjetića koji ih apsolutno dižu.


Za početak evo irske verzije pošto je ipak proljetna traka s irskim cvjetićima pa nek otpočne u štihu.

Balerinina traka je cijela od krem pamučnog konca sa samo trunčicom roze na cvjetiću tek da razbije monotonost i daje ženstvenu notu. Zna se kakve trake balerine vole male i velike balerine :-) Bar balerine koje ja znam....

Zlatnu verziju sam napravila prvu, probala je i nekako je odmah i ostala moja. Kaže se da ako se ne zaljubite u vlastiti rad nemojte se ni truditi prodavati ga. Eto, ovakve trake ću onda morati prodavati jer me dobila na "Hello". Stavila sam je ovdje za one koji nemaju FB kao ispriku za "vremensku diskriminaciju" koju sam prije spominjala jer nje još nema ovako jasno na Facebooku, a ovdje je već možete vidjeti :-)Za kraj dodajem i večernje izdanje... 
U jednom trenutku sam ga nazvala mračnijim izdanjem što mi je draga Amalia odmah predložila promijeniti i složila sam se s njom. Nekako nisam prvo htjela staviti večernje jer se isto tako može i po danu nositi, kakve veze ima što je crna, ali pošto "mračnije" izdanje stvarno nije zahvalan nazi ipak sam ga preimenovala. Na kraju post nije ni ispao baš toliko kratak koliko sam ja mislila da bude.....a šta ćete, ponijelo me proljeće :-)
Wooly kisses and hugs!

Broj komentara: 12:

 1. Divne su ti trakice! I ja sam se zarazila ovim cvetićima, jedva sam prestala da ih radim :)

  p.s. sredi da ti ne izlaze slovca kad ostavljamo komentare, smara malo :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Koja slovca? Ja ni ne znam da nešt izlazi kod komentara :-)

   Izbriši
  2. e pa to izlazi kad mi ostavljamo samo verovatno. Evo sad ću da proverim da li si ga sredila :)

   Izbriši
  3. jesi! I ne moraš da se izvinjavaš, i meni su tako skrenuli pažnju jer stvarno bude dosadno nekad ;) :*

   Izbriši
  4. Hvala ti Nataša, samo ti meni skreni pažnju kad imam takvih nepotrebnih gluparija ovdje! Gracias bonita!

   Izbriši
 2. prekrasne trake :) pozz
  p.s-da sigurno misli pod "slovca" na provjeru putem riječi, dvostruke riječi koje moramo ukucat kad komentiramo nešto

  OdgovoriIzbriši
 3. Predivno!!! :) :) :) - i ja sam na raznim cvjetićima - zaraza, ha,ha :) I ne znam da li sam već komentirala - super ti je novi image bloga, a pogledala sam i FB. Lijepo, a treba i truda, priznajem. Pozzz!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Cvijetići su zakon! Baš za ovo vrijeme. Hvala na pohvalama! Truda bome treba, a sa sreća nisam se ja morala mučit nego sam si našla drugu žrtvu :-)

   Izbriši
 4. Hvala Klaudija, sjetila sam se nakon što sam napisala post da je vjerojatno to to pa sam maknula :-9. Mislim valjda sam maknula, jer ne znam kad mene to ne traži kad ja upisujem. Zato nisam ni znala da vas to traži. Sorry!

  OdgovoriIzbriši
 5. jako su lijepe prekrasne tako romantične pozzzz

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala Nives! To mi je bila i namjera, da budu romantične, drago mi je da i drugi prepoznaju :-)

   Izbriši