28. sij 2012.

Moje heklane trake "s potpisom"

Kada sam pisala post "Bolje Kina nego neka tamo baba", u onim trenucima inspiracije, nije mi bilo na kraj pameti da će izazvat tolike reakcije.  Znala sam da ima još ljudi koji dijele moje mišljenje, ali nisam znala da nas je toliko i da ste mahom jednako ako ne i strastvenije od mene kad se govori o toj temi. 
Ne mogu vam objasniti koliko mi je drago zbog toga, i koliko mi je drago da ste se javile i uvjerile me da se stvari ipak mijenjaju, i da ručni radovi neće tako brzo nestati ili postati davno zaboravljene vještine. Od srca hvala i Naky što je otisnula post još i dalje, i proširila poruku.


Ali koliko mi je lakše i veselije raditi dalje sa znanjem da se takav rad ipak cijeni, toliko mi je s druge strane teže napisati sljedeći post :-). Ali nekako ću se ipak skoncentrirati i pokušati skucati još koji, ako bude sreće možda i inspirativan.


Za početak ću podijeliti s vama jedan od svojih prvih ali i omiljenih radova. To su široke trake s velikim mašnama. Prvu traku sam napravila daaaaavno, na zahtjev prijateljice koja je nešto slično vidjela u jednom online shopu i pametno zaključila da to mogu i ja njoj napravit. 
I tako sam piljila u sliku na webu i propiljila i proparala i proheklala dok nisam skucala traku. Ispostavilo se da je moja traka ipak drugačija, a ako je vjerovat krajnjim korisnicima, navodno i bolja :-D ("if I do say so myself"). A ja im vjerujem :-D). 


Ta jedna traka je s vremenom evoluirala, pa prerasla u nekoliko traka (do te mjere da sam neko vrijeme mislila da samo te trake i radim cijeli vijek). Ali to mi je posebno drago, jer to su moje trake, s mojim potpisom i pečatom i srcem i dušom; moje trake s veeeeeeelikim mašnama. 


Inspirirane jednom balerinom, dizajnirane od "yours truly", svaka sa svojom unikatnom dušom i još jedinstvenijim vlasnicama.Broj komentara: 9:

 1. super ideja...mogu li se narucit? koliko koštaju?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Naravno da mogu :-)
   Možeš mi se javit na mail kukicalica@gmail.com ili na FB Wooly Folk za detalje

   Izbriši
 2. "jedne balerine" awwwww... sad mi samo fali sal iz posta iznad. xoxo

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. pa đe si ti balerino!? morat ćemo opet nešto izdizajnirat, očito smo dream team :-D

   Izbriši
 3. ja traku ti sal, sad sam opet ja na redu. hmmm... bude, bude. :)

  OdgovoriIzbriši
 4. ovo je divno
  koliko danas cu poceti nesto slicno :)

  OdgovoriIzbriši